Höstoffer av Mons Kallentoft

Höstoffer-Kallentoft-bok

Den tredje boken om kriminalinspektör Malin Fors

Regnet vräker ner över slottet Skogsåutanför Linköping. Dropparna faller tungt över markerna och kroppen som flyter i vallgraven. Advokat Jerry Pettersson, nybliven slottsägare och känd för sin luxuösa livsstil, kommer inte att ta några fler uppdrag. Men hur har han hamnat i vallgraven?

 Kriminalinspektör Malin Fors misstankar riktas snart mot de tidigare ägarna av slottet, den högadliga familjen Fågelsjö, som knappast med glädje kan ha velat sälja sitt släktgods till uppkomlingen Jerry Pettersson. Men skulle försäljningen verkligen vara en orsak till mord? Och vem var egentligen människan Jerry Pettersson, bakom it-miljonerna, de dyra kostymerna och bilarna?


Nära Malin, men som på andra sidan en tunn hinna, rör han sig som en skugga genom det som varit hans liv och som skulle leda fram till hans brutala död.


Publicerad 2009
Köp boken här

Provlyssna på boken här.

Albino-Kallentoft-Karolina

Kriminalinspektör Zack Herry är tillbaka i ett rafflande actiondrama med ett rått Stockholm som fond. 

En man hittas död i novembersnön intill en motionsslinga. Hans ena arm har huggits av vilket lett till att han förblött. Kort därpå kidnappas en kvinnlig modell. Båda offer är albiner.

På Särskilda enheten försöker...

Hör mig viska Kallentoft

Hör mig viska är den fristående uppföljaren till Mons Kallentofts succéroman ”Se mig falla”.

Tim Blanck är tillbaka i Palma, där hans sextonåriga dotter försvann en het augustinatt under en festresa. Han trodde att han äntligen fått visshet, att han fått reda på vad som hänt henne. Men spåren hade lett honom fel och allt börjar nu om igen....

Midvinterblod-Kallentoft-bok

Den första boken om kriminalinspektör Malin Fors

Det är den kallaste vintern i mannaminne och en man hittas hängd i ett träd ute på Östgötaslätten. Tillvägagångssättet påminner om de gamla asatroendes ritualer vid människooffer och kriminalinspektör Malin Fors ger sig ut på jakt efter mördaren.

Men rör det sig verkligen om ett offer?...